Voor betere (digitale) zorg

Wij zetten ons in voor betere (digitale) zorg. Wij geloven dat informatie de sleutel is. Betere gegevensuitwisseling leidt tot betere zorg, minder fouten, minder registratielast. Betere eHealth/EPD-applicaties leiden tot tevreden zorgverleners, meer efficiëntie, betere beslissingen.

Wij werken aan interoperabiliteit, datamanagement, digitalisering van processen en optimaliseren van EPD’s. Met optimisme en scherpzinnigheid zetten wij onze schouders er onder, iedere dag opnieuw. Wij zijn pragmatici die altijd net wat verder doorvragen en specialistische kennis combineren met overzicht en visie. Zo zijn we in staat om het goede te doen en dat vervolgens goed te doen. Wij dichten de kloof tussen zorg en ICT en zetten twijfel en plannen om in visie en daden. Wij stellen altijd het zorgproces, en nooit de techniek, centraal en zijn een betrouwbare partner. Wij zoeken de verbinding, delen kennis en zeggen ook wel eens dingen die niet leuk zijn om te horen. Zo halen we het beste uit de zorg en uit onszelf.

Wij maken graag dingen beter. Wij zijn Zorgverbeteraars.

Waar kunnen we helpen?

Onze verschillende zorgverbeteraars zijn in hun element in de rol van (inhoudelijk) programma- of projectmanager, EPD-consultant, procesverbeteraar of implementatie-adviseur. Maar ook voor een kritische blik of even stevig sparren kun je ons altijd bellen.

Weten wat Zorgverbeteraars voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Zorgverbeteraars - info@zorgverbeteraars.nl - 085 877 2579

Naar boven